Skip to main content

2024 Conference Agenda

Default Gradient

Loading
08:00
  1. Registration & Breakfast
    1st Floor Gallery
    45 mins
    • Networking
09:00
  1. Broadgate Suite
    45 mins
    • Keynote
09:45
  1. Broadgate Suite
    45 mins
    • Mainstage Panel
    Hear from trailblazing Black women leaders who are navigating the ever-changing tides of the global investment industry. These dynamic professionals, with expertise in public and private sectors, will ...
10:30
  1. Morning Coffee Break
    1st Floor Gallery
    30 mins
    • Networking
11:00
  1. Finsbury Suite
    45 mins
    • AccelerateHer Stage
  2. Broadgate Suite
    45 mins
    • Finding Alpha
    With today's market volatility and economic uncertainty, choosing between alpha and beta strategies in fixed income is more crucial than ever. This panel will explore which approach is better suited f ...
  3. Commercial 1
    45 mins
    • Africa Rising
    Explore the rapid expansion and transformative impact of fintech in Africa with this panel, focusing on the revolutionary changes brought by mobile banking, insurance tech, and blockchain to tradition ...
  4. Commercial 3
    45 mins
    • Emerging Manager
    Fund managers who have successfully managed the complex journey of fundraising will share their stories, strategies, and lessons learned. Get empowering insight on how to maintain momentum, build inve ...
11:30
  1. Commercial 2
    60 mins
    • Networking
    By Invitation Only
  2. Commercial 4
    60 mins
    • Networking
    By Invitation Only
11:45
  1. Finsbury Suite
    45 mins
    • AccelerateHer Stage
  2. Broadgate Suite
    45 mins
    • Finding Alpha
    Infrastructure has long been a cornerstone of stable, long-term investment strategies, offering essential services and robust cash flows. As the landscape shifts towards next-generation assets like re ...
  3. Commercial 1
    45 mins
    • Africa Rising
    This panel will explore the complex regulatory environments investors often encounter in African markets, focusing on the impact these frameworks can have on investment strategies and operations. Due ...
  4. Commercial 3
    45 mins
    • Emerging Manager
    Amidst a growing recognition of the substantial economic contributions and untapped potential of women, gender lens investing (GLI) has gained significant momentum as a transformative strategy within ...
12:30
  1. 1st Floor Gallery
    60 mins
    • Networking
13:30
  1. Broadgate Suite
    45 mins
    • Finding Alpha
    This panel will explore the dual role of regulatory frameworks and market dynamics in advancing sustainable investing within European private equity. It will discuss how the SFDR and other regulations ...
  2. Commercial 1
    45 mins
    • Africa Rising
    Intra-African trade and cross-continental partnerships are pivotal in bolstering Africa's position in the global economy. This panel will examine the role of the African Continental Free Trade Area (A ...
  3. Commercial 3
    45 mins
    • Emerging Manager
    This panel will delve into the intricacies of the LP selection process, revealing how they identify and invest in promising emerging fund managers. Drawing from their extensive experience the panel wi ...
  4. Finsbury Suite
    45 mins
    • AccelerateHer Stage
14:00
  1. Commercial 4
    45 mins
    • Networking
    By Invitation Only
  2. Commercial 2
    45 mins
    • Networking
    By Invitation Only
14:15
  1. Broadgate Suite
    45 mins
    • Finding Alpha
    In a world where economic volatility, geopolitical tensions, and technological disruptions are the new normal, adapting long-term equity strategies is essential for sustained success. This panel will ...
  2. Finsbury Suite
    45 mins
    • AccelerateHer Stage
  3. Commercial 1
    45 mins
    • Africa Rising
    Understanding how to effectively measure social impact in investments across Africa is vital for aligning these initiatives with the broader goals of sustainable development and economic growth. This ...
  4. Commercial 3
    45 mins
    • Emerging Manager
    Exploring the critical steps required before launching a new fund is essential for ensuring a strong foundation for success. Our panel will cover key topics such as establishing a robust operational i ...
15:00
  1. Afternoon Networking Break
    1st Floor Gallery
    30 mins
    • Networking
15:30
  1. Broadgate Suite
    45 mins
    • Mainstage Panel
    Explore the transformative potential of venture capital in driving racial equity. This panel will delve into how strategic investments can uplift underrepresented entrepreneurs, champion inclusive bus ...
16:15
  1. Broadgate Suite
    45 mins
    • Keynote
17:00
  1. Evening Networking Reception
    1st Floor Gallery
    60 mins
    • Networking